dilluns, de febrer 25, 2008

La justa mesura

La passada i l'anterior han estat setmanetes d'emocions fortes. Com que sóc dona d'impulsos -o això diuen- últimament necessito desimpulsar-me d'alguna manera i aquest cap de setmana ha estat fent la volta llarga del Camí Moliner. Tinc una bici nova que va mooolt bé però que no eximeix de pedalar. Ahir l'estrenava i em feia molta il·lusió, com quan era petita. La volta era trencacames com totes les voltes llargues pels voltants de Matadepera. Aquesta feia 46 Km. de puja-baixa sense parar. Un parell d'avituallaments i un dinar al pavelló del poble quan acabaves.
Estic contenta perquè encara que sóc una mica petardo a les baixades -encara tinc por i no domino la màquina- a les pujades vaig fent al meu ritme però pràcticament sense parar. Encara haig d'acabar de trobar la justa mesura a això d'anar amb bici. Bé, a això i a tantes altres coses a la vida.

divendres, de febrer 22, 2008

Entrada suprimida i el perquè de tot plegat.

Nois, noies, entrada suprimida. No vull ocasionar confusions. Això era entertainment. A vegades peco de mirar-me massa el melic i estar encantada de conèixe'm, i a vegades m'excedeixo en la meva autocomplaença literària.
Comentaristes, gràcies pels vostres comments. Us contestaré a casa vostra, en tot cas.
Res més. Demà més.

Rituslee (en un exàmen de conciència i responsabilitat).

dissabte, de febrer 16, 2008

Tour de force amb exili forçós

Dotze dies sense Ella i uns quants més sense escriure. Però tinc excuses, vull dir que ho puc explicar i, com que això és casa meva i aquí escric el què em dóna la gana, doncs ara mateix em disculpo amb els meus arguments perrus. Va por ustedes: Aquestes últimes setmanes han estat una marató, un tour de force vital. Amb final raonablement feliç. I ja està. I em direu, doncs quins arguments més pobres. I jo us diré que sí, però que avui, no tinc temps per explicar tots els capítols. Tinc mitja hora per refer la bossa i marxar a esquiar.

Ho tinc tot al cap, sujuru que ho tinc toooooot al cap. I la setmana que ve tindré una mica més de temps. I no em renyeu que m'ho prenc en sèrio i acabo escrivint aquests posts infectes. I demano disculpes.