dijous, de juny 07, 2007

Finalment no hi ha boda

Fa uns dies que Sant Celoni anava ple de rumore rumore, finalment s'han desmentit els plans de boda, aquest és el comunicat de la CUP sobre quin serà el seu posicionament dels propers 4 anys:

"LA CUP DECIDEIX NO FORMAR PART DE L'EQUIP DE GOVERN PERÒ APOSTA PER UN ACORD D'INVESTIDURA I GOVERNABILITAT

La CUP serà més útil als celonins i celonines des de fora del Govern

Des de la CUP (Candidatura d'Unitat Popular) considerem que no esdonen les condicions necessàries i suficients per entrar a formar partd'un equip de govern amb algun dels dos partits majoritaris, PSC-PSOEo CiU, ja que el seu model de poble s'allunya massa del que nosaltresdefensem. El veïnat ens ha atorgat 2 regidors dels 17 que té elconsistori, i això impossibilita aplicar globalment i de formacoherent el nostre programa. Considerem clau mantenir la nostraindependència. La nostra preocupació no són els possibles càrrecs quepodríem assumir, sinó treballar per un Sant Celoni i una Batllòriamillors. Renuciem a sous i carteres i preferim garantir la nostraindependència per poder realitzar un seguiment extern de l'actuació del'equip de govern en totes les àrees. Estem convençuts que serem mésútils a tots els veïns i veïnes des de fora de l'equip de govern.La CUP no desaprofitarà l'oportunitat i la responsabilitat que elsveïns i veïnes ens han concedit per propiciar l'execució d'algunes deles polítiques que pensem que Sant Celoni i la Batllòria necessiten demanera urgent. El poble ens ha obert una petita escletxa per exigir larealització d'algunes de les nostres propostes i això és el queintentarem fer.Per tot això, hem decidit obrir negociacions amb el PSC-PSOE i CiU perintentar arribar a un acord d'investidura i governabilitat. Percanalitzar aquesta negociació de manera ordenada, la CUP ha elaboratun document de treball basat en el programa electoral i les propostesextretes de les converses amb les entitats. Aquest acord had'assegurar la governabilitat, l'aprovació d'uns pressupostos i larealització de les actuacions que pensem que són prioritàries iurgents a Sant Celoni i la Batllòria."

9 Comments:

Blogger Clint said...

Així dona gust!

5:25 p. m.  
Blogger Charlie said...

plas plas plas plas plas plas plas!
fantàstic!

(només em sobra lo de "reunciem a sous i càrrecs". Queda massa "que bons que som, menjeu-nos les polles")

6:48 a. m.  
Blogger mafalda said...

Almenys algú amb criteri!

1:05 p. m.  
Blogger Puji said...

Aquesta canalla cada cop m'agrada més. Com ERC no es posi les piles...

6:43 p. m.  
Blogger provesproves said...

Molt bé per ells!
Cada dia m'agrada més la CUP.

2:17 p. m.  
Blogger Rituslee said...

com m'agraden els meus comentaristes!

11:12 p. m.  
Blogger intelecte said...

Perquè cap renega...

;)

10:12 a. m.  
Blogger enrampa said...

...doncs si no hi ha boda, a veure si hi ha parella de fet... Aviam si els dos regidors de la Cup donen el seu vot d'investidura a algun dels dos partits majoritaris, i fan alcalde a un sociata o un convergent, o s'abstenen.

1:32 p. m.  
Blogger intelecte said...

Diuen que no, que no donen el vot d'investidura a ningú...
Ni a ells? Quina poca fe :P

7:52 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home