dimecres, d’octubre 24, 2007

Per sortir del pas

Si, si, ja ho sé. Fa més d'un mes que he abandonat el blog. No és culpa meva (bé, només una mica) és culpa dels senyors del telèfon que són uns careros. Mirant i remirant factures, un dia vaig arribar a la conclusió que pel servei que donaven cobraven massa. I això, adéu ADSL. Adéu blog actualitzat amb regularitat. No ho faré més. A partir d'ara mateix escriuré des de la biblioteca. Em reclamen posts per totes bandes. Gràcies supporters.

6 Comments:

Blogger eecalvet_ said...

quin post més escarransit!!!! M'estàs generant intransigència, mira què et dic...

;-P

5:57 p. m.  
Blogger Rituslee said...

hosti Perdi, és per sortir del pas, no em concentro a la biblioteca, tinc un iaio mirant powerpoints del Jorge Bucay al costat... espera, que d'aquí a una estona vindrà el bo, això si no em foten al carrer, que no para de sonar-me el mòbil!

5:59 p. m.  
Blogger provesproves said...

Home, és que no et podem mirar el cul si no publiques ;-)

5:59 p. m.  
Blogger Clint said...

Aquest matí he estat a punt de deixar un comentari explicant que seria intolerant amb els que no publiquen...tard, ara faig tard!

6:44 p. m.  
Blogger Charlie said...

doncs quina merda!!!

(bé, he de reconèixer que quan vaig viure sol, també em vaig treure l'ADSL)

8:57 a. m.  
Blogger Pedra Lletraferida said...

Caram, quina bona idea m'acabes de donar, Ritus! Veure'm què en diu la meva filla, una adolescent d'aquestes que viu enganxada tot lo sant dia al MSN... ;) Bon retorn, i aviam si et deixes veure més sovint!

1:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home